Sidor

torsdag 10 november 2011

SnurrFia, finbesök, åldersnojja och lite allmänt tjafs

Jaha, det är banne mig heeelt otroligt, jag är sååå snurrig! Man blir rädd! Alltså... ni som känner mig vet att ett av mina normaltillstånd faktiskt är just snurrighet...med FAN..det är verkligen VÄRRE nu! Tror man ju nästan inte är möjligt;-)
Här är ett exempel... var på gymmet igår, stressade till ett Bodypump-pass och skulle slänga på mig strumporna...och hittade dessa i bagen ...lätt!!?? Körde utan strumpor som ni kanske förstår, hihi!


I tisdags var det dags för babyrytmiken igen, ännu en go stund med goa mammagruppen och kidsen! Och igår var vi på bebismys hos Ida och lille Kalle som hade bjudit hem oss i föräldragruppen på fika! Supertrevligt,  sååå gott för småfolket att leka loss, träffa andra ungar och slippa sina tråååkiga morsor! jag lovar att Elin (och jag såklart) NJÖÖÖT av båda tillställningarna!

Igår hade vi vår vän "farbror" Ralf på besök! Ralf är en hejare på barn..Elin och han var bästisar redan efter en liten stund. Men sen fick den stackaren lyssna på Elin som hade raseriutbrott och ont i magen hela kvällen...
För trots att de flesta känner vår lilla tjej som så här:


Så har även denna sol sina fläckar:-)

Igår blev det också en biltur till mormor! Men då hade vi gladtjejen med oss igen:-)



På tal om finbesök så fick vi ett idag också! Idag blev det ett besök av 3 supertjejer, Camilla, min nya
 idol (aka tvillingmamma, pust) och hennes übersöta tvillingtjejer! Så cool! Fick några härliga timmar med dem!

Detta är Ester:


Och detta är Sigrid...båda är heeelt bedårande!!!


Eller Estrid och Sigurd, som jag sa:-)..på tal om snurrighet...

Jo, så var det ju detta med åldern..ingen jättefröjd att titta sig i spegeln längre alltså..känns som man fått djupare fåror och påsar under ögonen. Alltså den där ansiktsbehandlingen på St.Jörgen spa gjorde ju underverk, men det är ju inget bestående...måste alltså ge mig in i denna djungel av krämer som drar ut och fyller ut alla fåror:-) Happy Hunting för mig, eller?!



En sak till, hörde att det inte funkade att skriva kommentarer!  Testa så här; Skriv din kommentar i kommentarsfältet (ser du inget kommentarsfält, klicka på länken "0 kommentarer", välj, sedan namn/webbadress i rullisten "kommentera som". Skriv in ditt namn (har du en webbadress, skriv in den, annars utelämna det fältet), klicka sedan skicka kommentar. Lätt som en plätt:-).

Då så, ikväll blir det ensamkväll m Elin. VBK (aka Världens bästa kille, ni vet;-) är på galej i Halmstad oh drar vidare till Stockhlom imorgon! Här ska frossas i dåliga såpor och annan skitTV! HÄRLIGT!!!

Over & Out från SnurrFia


3 kommentarer:

  1. Hej snurrfia!
    du har väl inte glömt bort måndag? isåfall påminner jag dig nu och även på söndag kram Anna

    SvaraRadera
  2. Haha kan inte fatta att strumpan i stl 21 inte passa dig :)

    SvaraRadera
  3. Härlig läsning! Förgyllde denna fredag big time! Kram Svalan (aka Caroline Blomquist Svala)

    SvaraRadera