Sidor

fredag 4 november 2011

Oh jäklar, redan fredag??

Herregud vad veckorna går fort alltså...redan fredag! Idag skulle Elins storasyster Sara kommit, men hon ångrade sig och ville stanna hemma i Tranås! Fullt förståeligt, det är ju lov och alla kompisarna är hemma! Men hoppas hon kommer snart igen, för Elin längtar efter sin syrra:-)

Så vad har hänt sedan sist?
Fick en present på posten! Bästa kollegan Inger har skickat en "tuddelutt" till Elin som hon säger! Elins första julgranshjärta...fran Harrods!! Känn på den!! Vilken tjej kan leva utan ett sånt, haha! Tack Inger, du är bäst:-)

Sen hade vi fam Andersson/Sultan här i onsdags! Elins bästis Charlie var här en stund innan så att hennes föräldrar fick flyttpacka ett par timmar utan barnskrik:-). Det var superkul! Men gud alltså, det måste vara tufft med två småbarn!!
Sen kom Petra och Per hit, så käkade vi lite tillsammans..och drack viiiiin, jippie! Härligt kul!...men måste erkänna att jag hade lite ont i huvudet dagen efter:-)

Här kommer bild på tjejerna



Och igår var vi hemma hos Alessandra, min fina goa vän! Hon bor i Alingsås nu med make och barn (Också en Charlie, fast en kille)! Vilket underbart hus de hade!! Skulle tagit bilder, men glömde:-( Sååå avundsjuk!
Mysig fika och tjöt belv det iallfall! Det får vi göra oftare!

Då så, idag bjuder jag på fredagskul i form av ett Youtube-klipp!

Kolla detta klippet! Jag döör va roligt. Ett lite överexalterat fans försöker sjunga i all upphetsning. Detta är anledningen till att jag aldrig står längst fram på konsert:-) hahahahha


Over & Out från Stigberget för denna gång! Idag ska vi på stan med faster Emma!

Kram kram

1 kommentar:

  1. Många glada skratt när man läser har Veronca;-) kul att Elin gillar ditt julhjärta! Kram till er båda

    SvaraRadera