Sidor

tisdag 15 november 2011

Penicillin, fars dag och seans!

Hörrni idag har jag inte så mycket nytt och kul på fronten att rapportera! Vi har kört penicillin härhemma, stackars Elin kväljs av äckel och spyr om vartannat, vilket har dragit ut lite på läkningen för våran stackars lilla tjej... alltså penicillin för bebisar..det smakar SKIT...och det måste man tvinga i barnet...helt sjukt!! Det är som tortyr för henne och man känner sig som en barnisshandlare...usch, kan de inte komma på en liten "supp"tablett??

I söndags var det Fars dag och jag och Elin hade preppat lite på Frölunda torg. Det blev en tröja och en bok (Martin Melin - Coola pappor). Det blir nog ett tröjbyte men boken satt som en smäck! Senare på dagen blev det en fika med goa Caroline, kort med supertrevligt! Sen iväg till pappsen och fira honom! Mikael (bror) och Emma kom lite senare, så vi fikade ihop, hela klanen samlad. Emma har bebis i magen så hon var lite trött efter hemresa ifrån Blekinge.
Höll på att glömma ett BOXpass som jag körde med Lena L på förmiddagen...JESUS va kul det var...men jobbigt!! Träningsvärken har sugit tag rejält i min kropp vill jag lova, men det känns sköööönt!

Igår var det ju äntligen dags för seansen vi bokade för flera månader sen - Terry Evans från Det okända var här för en gruppseans inför publik på ca 200 pers. Jag var supernervös!!!
Kan sammanfatta med att det var ingen hit...alls faktiskt! Några oförklarliga saker absolut, superhäftigt, men han var lite undfallande och körde säkra kort flera gånger, så jag är nog fortfarande inte övertygad! i de sista 1,5 timmen körde han öppna frågor om sig själv...helt onödigt, hade varit bättre att han körde vidare på de andar som ville "träffa" anhöriga=tråkigt!!

Terry Evans

Idag har vi hunnit med powerwalk runt Röda Sten, besök hos fotograf Jenny och städning, dessutom har vi inväntat stora besked i familjen (läs Jonas)..spännande..fast det blir nog först imorgon vi vet säkert!

Den som lever får se...

Då så, då säger vi så:-)

Kram och godnatt

Veronica

2 kommentarer:

  1. Halloj,

    tänkte bara tipsa om vår bloggtävling som vi anordnar borta på Seatfinders resblogg:

    Seatfinders barntävling:
    Skriv om bästa resmålet med barnen och vinn ett presentkort på Toys R Us.

    Klicka på länken i artikeln för att komma till själva tävlingen.

    Med vänliga hälsningar,

    Anders

    SvaraRadera
  2. Åhå, så nyfiken på vad som händer Jonas.
    Kram Svalan

    SvaraRadera