Sidor

lördag 17 december 2011

Jaha, då har man varit på Teneriffa också:-)

Vilken vecka!! Förra tisdagen kastade vi in 9000 friska pistoler för att på torsdagen samma vecka dra iväg på en vecka all inclusive på Teneriffa! Det var värt varenda krona! Samma vecka har vi förstått att ni hade riktigt skitväder härhemma...känns underbart att ha missat detta!

Flygresan gick kanoooon, Elin var en ängel och charmade brallorna av de flesta på flygplanet:-) Att vi fick byta platser så att Elin fick en egen stol emellan oss, gjorde ju inte intrycket sämre. Hejjja Thomas Cook Airlines säger vi!!!! 
Vårt Vinghotell var helt okej...fin tvårummare med spis, micro och allt annat nödvändigt för en barnfamilj! Av de tre poolerna var bara en uppvärmd, men det räckte ju för oss, Elin älskar ju att "simma"! AV den anledningen valde vi att hänga vid poolen till 95%, men det var heeelt okej. Maten...ja, det var ju mat, låt oss säga så! Det enda i grönsaksväg som fanns var tomater och några salladsblad, i övrigt var det mest pommes, friterade lökringar, friterad fisk och ibland lite sönderkokta grönsaker som serverades. Men de hade EN grillkväll, den var magisk:-)
Men nog om det negativa! Vädret var fantastiskt och det var supermysigt att gå längs strandpromenaden varje kväll. De kvällar vi valde att stanna ute på stan eller i restaurangen på hotellet på kvällen somnade Elin i vagnen och sov sött tills vi kom hem vilket inte var senare än 23 någon kväll, haha!
Summa summarum...MAGISKT med lite värme och sol så här i höstrusket! HÄRLIGT at få rå om varandra i en hel vecka utan jobb och andra tvång:-)!! Här kommer lite bilder, utan inbördes ordning!

Elin sover gott på flyget..i TVÅ timmar

KAN SJÄLV!!!

Stranden
 

Glad tjej...som vanligt

Pömsig tjej

Tupplur


Vad ger de mig nu...det smakar....

..alldeles alldeles underbart

Jag kan ställa mig själv nu...kolla!

Badmode

MFK (aka Min Fina Kille ni vet:-))
Tack för att du tvingade ur mig ur komfortzonen så att vi till slut beställde resan, PUSS 

Kvällsmys


Årets Lucia

Självporträtt:-)

Elin med favoritsnutten

Elin på Pooldäck




Elin o pappa testar Atlantdopp

Morgontrött
Yatzy är ett måste varje resa...JAG VANN...STOOORT ( det gick lite sämre i poker kan man säga)

Frukostdags

Dagens styrdans

En "liten" syrsa

Pasta...I LIKE!


Familjen Johansson/Örnmark AB´s kvällsmål

Fruuukt...och lite glass coh grädde också:-)...MAGISKT GOTT!!

Favvoservitrisen...Elin AVGUDADE henne...och vice versa

Jodåsåatt...FATTAR NI ELLER!!! Jag gjorde´t! Jag har ju världshistoriens värsta ormskräck...

Vi avslutar med denna bilden..hahahaha, ser inte så bra ut, men KUL!

Så där ja, det var allt från Stigberget för idag, nu måste vi få lite mer julstämning i huset och se till att få handlat lite julklappar. Här ska firas JUUUL!!

Kram på er alla
Veronica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar